Uitleg strijken

Stap 1: Bestel een leuke strijkapplicatie bij strijkapplicatiesdgd.nl en leg deze klaar bij de basic waarop je wilt gaan strijken. Dan pak je een strijkijzer en laat je die vast voor verwarmen op de warmste stand. Wij leveren de applicatie met een stukje bakfolie zodat het plastic niet aan je ijzer vast brand. 

Stap 2: Verwarm de gekozen plek voor 15 seconde voor. Dit doe je voor een goede hechting en je strijkt gelijk de vouwen in het textiel weg waardoor de ondergrond goed strak is. 

Stap 3: Leg de applicatie op de gewenste plek. Leg het bakpapier er overheen en druk de strijkbout op de applicatie. Je moet niet duwen of met de punt er in persen. Gelijdelijke druk werkt het beste. Zorg dat je een harde ondergrond hebt. Ga niet strijken op een strijkplank, die veert mee de kans is groot dat de applicatie dan niet goed hecht. Zorg dat je alle hoekjes goed hebt meegestreken. Strijk een aantal seconden op de zelfde plek en ga dan een stukje verder en herhaal dit, tot je de hele tekst of afbeelding hebt gestreken. 

Stap 4: Verwijder de transferfolie. Doe dit voorzichtig maar wel in een vloeiende beweging. 

Stap 5: Je kledingstuk of andersoort textiel is af! Geniet van je aankoop. 

Was tip: wassen kan tot 60 graden, liefst binnenste buiten. Drogen graag aan de waslijn. Het product kan schade op lopen door de droger en dat zou natuurlijk zonde zijn. Laat je applicatie onverhoopt los, kan je hem met bakpapier en strijkijzer weer vast strijken. Dit kan gebeuren als je de basic met wasverzachter hebt gewassen voor dat je applicatie er op ging strijken of toch niet hard genoeg hebt aangeduwd met het strijkijzer tijdens het plaatsten. 
Wij zijn niet verantwoordelijk voor foutief aangebrachte applicaties. Onze applicaties worden gepersonaliseerd waardoor ruilen niet mogelijk is. Als de applicatie eenmaal is geplaatst krijg je hem niet meer los.