Love you to the moon and back!

4,95

Excl. BTW: €4,09

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
Love you to the moon and back!
Levertijd:
3-4 werkdagen

Beschikbare opties:

Bestellen

Omschrijving

Al onze strijkapplicaties zijn geschikt voor katoen, polyester of een mix van katoen en polyester. Omdat elk design een ander formaat heeft, ga ik uit van vaste maten. Voor baby’s, kinderen, tieners en volwassenen.
De applicaties voor baby’s zijn tot 15 cm breed, voor kinderen tot 18 cm breed, voor tieners tot 22 cm breed en voor volwassenen zijn ze tot maximaal 28 cm breed. We hebben ook diverse applicaties in 1 maat.
Volg goed de strijkinstructies als je de applicatie gaat bevestigen. Voer de stappen nauwkeurig uit, dan hecht de applicatie het beste. Wij zijn niet verantwoordelijke voor verkeerd aangebrachte strijkapplicaties.
Volg ook goed de wasvoorschriften op, dit voor het behoud van je strijkapplicatie.


Zit de gewenste maat er niet tussen? Neem dan even contact met ons op. In overleg is veel mogelijk.
Stuur een appje naar 0650959702 of stuur een dm via Facebook of Instagram. Sticker
Onze stickers hechten goed op een vlakke ontvette ondergrond. Super leuk voor je kinderkamer, auto of om er een leuk dagboekje mee te beplakken. Zelf een beter idee? Ik zeg doen

Maak je item hip met onze te leuke stickers! Ze kunnen op elke gladde (ontvette) ondergrond geplakt worden.
Denk hierbij aan auto’s, speelgoed, meubels, potjes, vazen, mappen, schriftjes maar ook op gladde muren en deuren.
Omdat elke sticker een ander formaat heeft hanteer ik een vaste maat. Zoals op de afbeelding te zien is. Liever groter of een klein ontwerp? Geef het even aan in het opmerkingen veld.

Hoe te bevestigen ? 
Op het stickervel zit een transparante drager, met deze drager ga je de sticker op je gewenste item plaatsen. Wrijf met een pasje over de drager heen zodat de sticker goed aan de drager hecht. Plaatst de sticker + drager op het item naar keus en wrijf hem goed vast.
Doe dit wel voorzichtig om kreukels in je sticker te voorkomen. Trek nu heel voorzichtig de drager er af, in onze ervaring werkt dit het beste om de drager goed aangespannen te houden tegen te letterrichting in of van onderaf.

Zit de gewenste maat er niet tussen? Neem dan even contact met ons op. In overleg is veel mogelijk.
Stuur een appje naar 0650959702 of stuur een dm via Facebook of Instagram. 

Om het zo goedkoop mogelijk te houden, raden we je aan om iets leuks bij de action te scoren en daar onze leuke stickers op te plakken.